
Om företaget
Sedan firman HEMIC uppstart i April 2009, har verksamheten ombildats till aktiebolag. Den efterfrågan som verkar finnas ute i landet, när det gäller hur man förbättrar det offentliga måltidskonceptet, verkar vara enorm. Vi har under det första ett och ett halvt året sett en lång rad av Sveriges kommuner som våra kunder. Antingen i form av inspirationsföreläsninger eller i form av rena inspirationsdagar ute i köken. Vi har även inlett samarbeten med ett par privata aktörer när det gäller recepturer, mässor och tidningsartiklar.
Vi kommer nu att gå vidare och se hur vi kan utveckla vårat koncept, så att vi kan hjälpa ännu fler på vägen mot bättre mat i allmänhet och bättre skolmat i synnerhet.
Vi kommer oförtrutet att arbeta vidare med koncept, och hoppas att många fler vill komma att hoppa på tåget och följa med oss på vår färd.
Ett tack vill jag rikta till de kunder vi hittills har haft. Det har varit ett nöja att ha med Er att göra.
Arla Foods
Säters kommun
Värnamo kommun
Uppsala Kommun
Forma Magazines
Montessoriskolan Malmen
Älvsjö stadsförvaltning
Ljungby kommun
Karlskrona Kommun
Utbildningsförvaltningen i Stockholm
Säffle kommun
Vansbro Kommun
Kistamässan/Movement Consulting AB
Halmstad Kommun
Mälarhöjdens skola
Falu Kommun
Pa-byrån (Anna Tillberg)
Markaryds Kommun
Förskolan Ugglan
Hallstahammars Kommun
Sollentuna Kommu
CKU
Olofström Kommun
SVPH
Malung Folkhögskola
Svenska Ambassaden i Berlin
Katrineholms Kommun
Hallins
Norra Hisingen
Lantmännen
Rättviks kommun
Svenska Ambassaden i Helsingfors
Talentum Events
Gnosjö kommun
|
Norrköpings Kommun
Sundsvalls Kommun
Hälsokompetens Sverige AB
Ekerö Kommun
Skellefteå Kommun
Botkyrka Kommun
Växjö Kommun
Mediavänner AB
Huddinge Kommun
AB Conductive
Arvika kommun
Grums Kommun
Örebro Kommun
Movement Sales Partner Vingåkers Kommun
Kompetensteamet Stockholm AB
Bergvist
Ronneby Kommun
Hushållningssällskapet i Värmland
Nybro Kommun
Linköpings Kommun
Studieförbundet Vuxenskolan
Umeå Kommun
Dals-Eds kommun
Askersunds Kommun |
Här finns 25 års erfarenhet av Restaurangarbete. Har jobbat som diskare, köksbiträde, kockbiträde, kock 1:e kock, köksmästare, Kökschef samt Restaurangchef. All erfarenhet innan jag påbörjade att jobba på skola, från den privata sektorn.
Har erfarenhet från a lá carte, hotell, lunchrestauranger, konferens-anläggningar. Kort sagt, det jag inte provat när det gäller Restaurangarbete finns inte.
Fakturering sker via bankgiro.
|